azie's FotoPage

By: azie firzie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Nov-2009 08:20 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Banner/Bunting

 
 
 
RM6.50 PER SQ' FT
PRICES INCLUDING DESIGN

CALL/SMS AZIE 012 6346852
EMAIL/YM/FB/FRIENDSTER/TAGGED azie_firdaus@hotmail.com


Saturday, 11-Jul-2009 07:24 Email | Share | | Bookmark
Mari Berblog

 
 
 
Da lama sbnrnya da x kat Fotopages nih...Dlm 3taun jgk la...Lama tu....Sampai da kawin la....tapi lum ada baby...waaaaaa....cedeynya....Skrg nih slalu layan blog je...Tetiba arini rasa nak jenguk Fotopages nih...nak buang sawang2 yg da nak jadik Spiderman nih )...Kpd kwn2...sudi2kan lah jenguk blog saya nih...Kat sini sy byk share cerita hidup saya..mcm diari gitu...
Sudi2kan la menjenguk ye...
http://aziefirdaus83.blogspot.com/


Wednesday, 8-Nov-2006 02:48 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Azie & Firdaus

make up time...
 
 
View all 35 photos...
Tarikh :
5 November 2006, Ahad

Majlis diadakan di :
No. 50 Jalan 2, Taman Greenwood, 68100 Batu Caves, Selangor Darul Ehsan.

Bakal Pengantin Perempuan :
Nur Azeani binti Kamarudin ( 23 tahun )

Bakal Pengantin Lelaki :
Firdaus Bin Ghazali ( 23 tahun )

Menu :
Nasi Tomato berlaukkan ayam masak merah, rendang daging, acar buah, sambal udang, dalca dan kurma daging.
Nasi Himpit, Kuah Kacang, Lontong.
Kuih Karipap, Popia Goreng, Wajik, Kerabu Mangga.
Buah Tembikai, Air Oren Sunquick, Teh Panas.

Majlis berlangsung dengan lancar walaupun rombongan pihak lelaki sampai pada pukul 3ptg. Rombongan pihak lelaki bertolak dari Taiping, Perak Darul Ridzuan pada sebelah paginya. Semuanya telah dipersetujui oleh kedua belah pihak. Tarikh nikah dan langsung akan dibincangkan kemudian selepas mendapat kata sepakat daripada bakal pengantin.Pernikahan dan persandingan mungkin akan dilangsungkan pada tahun hadapan memandangkan tahun depan adalah tahun kelima perhubungan antara Azie & Firdaus.

Terima Kasih kepada semua yang sudi hadir di majlis pertunangan kami.

Ikhlas,
Azie


Monday, 9-Oct-2006 02:39 Email | Share | | Bookmark
Kuih Bahulu...macam-macam lagi....

 
 
 
Prices

Bahulu Asli 100pcs
- RM16

Bahulu Rosselle 100pcs
- RM24

Kerepek Pisang 1kg
- RM15

Kerepek Ubi Pedas 1kg
- RM13

Kerepek Ubi Tak Pedas 1kg
- RM11

Rempeyek 100 pcs
- RM15

Kuih Sepit 100pcs
- RM14

Sila buat tempahan secepat mungkin bagi mengelakkan tempahan tidak diterima. Setiap tempahan akan diterima seminggu sebelum raya bagi menjaga kualiti produk. Bagi kawasan Lembah Klang, penghantaran adalah percuma tetapi depends pada lokasi anda. Bagi luar Lembah Klang, kos penghantaran ditanggung oleh pelanggan.

HUBUNGI AZIE 012 6346852 UNTUK TEMPAHAN. SMS PUN BOLE.


Thursday, 5-Oct-2006 23:42 Email | Share | | Bookmark
KAD RAYA

 
Sebarang pertanyaan, sila hubungi

Azie 012 6346852

Email
azie_firdaus@hotmail.com
Fax
03 61871580
ym
aziefirdaus


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net